Kylan kommer. Undvik amningsproblem

  De senaste dagarna har jag känt en kyla i luften när jag stiger upp på morgonen. Det är inte heller så ljust längre. Vintern är på väg. Jag tycker alltid att det är ledsamt att säga farväl till sommaren, men å andra sidan erbjuder den så kallade mörka tiden nu också många fina mysiga stunder.

  För alla er som ammar, det är nu ni ska vara extra försiktiga och uppmärksamma så att ni inte drar på er en bröstinfektion. Jag har själv haft det och jag kan avslöja att det är en otroligt smärtsam och utmattande upplevelse. Det allra värsta är, det kan förstöra din amning. Antingen för att det blir för smärtsamt att fortsätta amma, för att du helt enkelt är för sjuk eller för att barnet inte längre vill ha din mjölk, eftersom den då inte längre smakar gott.

  Här är några bra tips som kan hjälpa dig att minimera risken för bröstinflammation.

   

  • Använd tofflor

  Investera i ett par sköna, mjuka och varma tofflor som håller dina fötter varma. Många hem har lite kyliga golv och då hjälper det med tofflor. Kom ihåg att ha dom stående vid sängen så att du alltid kan hoppa i dom om du går upp och ammar på natten. Här är några läckra sorter från Shepherds.

  foto1 foto2

   

   

   

   

  • Använd varma nattkläder

  Varma amnings nattkläder som låter huden andas men samtidigt håller dig varm. Det kan väl inte vara överraskande att jag rekommenderar dessa amningsnattlinnen som löser uppgiften och dessutom är kvaliteten i topp. Här är ett läckert amningsnattlinne i 100% ull med den praktiska amningsöppningen, så du exponerar minsta möjliga hud.

  Priset är 699 SEK

  Köp den här

   

  Ullstickad amningströja

  Svart/Vit Randig stickad amningströja i ekologisk bomull

  Svart/Vit Randig stickad amningströja i ekologisk bomull

  Amningströjan finns också i många andra härliga stickade varianter. Perfekt för de kalla dagarna som närmar sig. Amningströjan är tillverkad av ull, den är stickad av ull som är skönare än du kan föreställa dig. Kan fås i höstens alla vackra färger. Här ses den plommonfärgade varianten.

  Priset är 729 SEK

  Köp den här

   

  Stickade amningsklänningar

  Grå-randig amningsklänning med chockrosa fickor

  Grå-randig amningsklänning med chockrosa fickor

  En annan populär stickad amningsklänning är denna härliga randiga varianten med fina små fickor i en färg som är i kontrast med resten av klänningen. Amningsklänningen är stickad i ull och håller dig varm i alla väder.

  Priset är 1149 SEK

  Köp den här

   

  Article Categories: Amningskläder
  Article Tags:
  Go Back
  • Bakom Milkers blogg

   Hej! Jag heter Adelaide, och det är jag som skriver Milkers blogg. På min blogg hittar du artiklar om amning, barn, familjeliv och mer. Själv är jag gift och har tre underbara barn. Det är jag som står bakom design, produktion och kundkontakt hos Milker.

  • Senaste inlägg

  • Följ oss på Instagram

   • Kategorier

   Registrera dig - och få de bästa erbjudanden först.

   Vid registrering belönas du 10 goda råd om amning.