Amningsklänningar för fest och vardag

  Det finns inget bättre än den första sommardagen, där solens strålar äntligen har blivit så varma att du kan vara utomhus och ha på dig tunna och lätta kläder. Det är då du känner att du bara måste ut med barnvagnen för att se på den blå himlen och njuta av att träden har slagit ut och att det är vackert och grönt överallt. Det är också den dagen som du känner för att ha en klänning på på dig. Lyckligtvis har Milker många snygga amningsklänningar, som alla är smarta och otroligt läckra att ha på sig. Alla amningsklänningar har en smart amningsfunktion, som gör det vansinnigt lätt att amma ditt barn – även när det är bråttom.

  Jag har flera kunder som kontaktar mig för att de ska gifta sig eller ha barndop. Därför har jag gjort en kollektion med amningsklänningar som kan användas både till vardag och till fest.

  Förra veckan hade jag en underbar upplevelse med en kund som skulle gifta sig. Hon hade just fött en härlig liten pojke och hade svårt att hitta en klänning som hon kände sig vacker i. Samtidigt var det viktigt – även denna stora dag i hennes liv- att det skulle vara lätt att amma när hennes lilla son var hungrig. Hon valde vår modell ZENOBI, som är en vacker bärnstensfärgad amningsklänning för fest i den finaste spets med en underkjol gjord av mjuk bambu. Hon såg helt fantastisk ut!!! Jag är väldigt stolt över att ha stått för amningsklänningen till henne på denna stora dag.

  Det viktigaste för mig är att tillverka amningskläder, vilket innebär att du inte ska kompromissa med vad du vill ha på dig just den dagen bara för att du ammar. Du kan nämligen lätt känna dig både snygg och läcker men samtidigt amma din bebis smidigt och diskret. Du kan utan problem ha på dig en amningsklänning när du ska fika tillsammans med dina goda väninnor och samtidig amma din härliga baby.

  This entry was posted in Amningskläder · Amningsklänningar för fest. Bookmark the permalink.
  Go Back
  • Bakom Milkers blogg

   Hej! Jag heter Adelaide, och det är jag som skriver Milkers blogg. På min blogg hittar du artiklar om amning, barn, familjeliv och mer. Själv är jag gift och har tre underbara barn. Det är jag som står bakom design, produktion och kundkontakt hos Milker.

  • Senaste inlägg

  • Följ oss på Instagram

   • Kategorier

   Registrera dig - och få de bästa erbjudanden först.

   Vid registrering belönas du 10 goda råd om amning.