Amningsexperten rekommenderar en mjuk amnings-Behå

  Jag får naturligtvis vatten på min kvarn när amningsrådgivaren Pernille Johansen, i en artikel i den danska tidskriften Vores Børn rekommenderar att du köper en en mjuk amnings-Behå som sitter bra. (länk leder till den danska artikeln) För att det är precis därför som jag just har lanserat en ny serie amnings-Behåar. Mitt mål har nämligen varit att skapa en mjuk, bekväm amnings-bh som stödjer – utan att strama åt. För det finns helt enkelt inget värre än att ha ömma amningsbröst och en amnings-BH som sitter för tight.

  Den mjuka hemligheten hos mina amningsBehåar är bambu som mina amnings-BHar är gjorda av. Ett helt underbart mjukt material som också är hållbart samt ansvarsfullt producerat. Bambufiber har dessutom den helt speciella egenskapen att den är antibakteriell och samtidigt otroligt elastisk.

   

  Supermjuk och elastisk amnings-Behå

  Amnings-BH - Modell Barbara

  Amnings-BH – Modell Barbara

  Designmässigt har jag strävat efter en enkel look som sitter fint under kläderna också. Spets och andra detaljer är vanligtvis väldigt fina men kan irritera ditt barn under amning, så det har jag undvikit totalt. Färgerna är svarta, vita och midnattsblå. Som extra bonus, tål de att tvättas om och om igen.

  Du ska givetvis ha möjligheten för att bära underkläderna i matchande set, och därför har jag gjort underbyxor som passar till BH:n. Här strävade jag efter den sportiga, bekväma stilen, som håller in magen lite.

  Här är min nya amnings BH, modell Barbara, priset är 299 SEK. Finns i färgerna svart, vitt och midnattblått. Axelbanden är justerbara och BH:n har en snygg, sporty look. Materialet är den underbart mjuka och elastiska bambun.

  Se amnings-BH:n här

  Matchande trosor modell Billie SEK 119

  Se mere om trussen her.

   

  Sportig amnings-bh

  AAmnings BH - modell Becky

  Amnings BH – modell Becky

  Jag har också gjort en lite mer sportig version av min amnings – BH, men naturligtvis i samma goda kvalitet.

  Denna modell är idealisk för att sova i ,eller för sport. Modellen heter BECKY och den är välsittande, men utan strama. Amnings BH:n har en enkel sportig look och det finns inga spetsar och annat som kan irritera ditt barn när du ammar.

  Priset är också bra. 189 SEK och den finns i svart, vitt och midnattsblått. Se den sportiga amnings BH:n här

  Matchande trosor, Billie SEK 119

  Se mer om trosorna här.

  Här är en länk till artikeln från Vores Børn om amnings-BH:ar och amningstoppar.

   

  Article Categories: Amningskläder · Amningsunderkläder
  Article Tags:
  Go Back
  • Bakom Milkers blogg

   Hej! Jag heter Adelaide, och det är jag som skriver Milkers blogg. På min blogg hittar du artiklar om amning, barn, familjeliv och mer. Själv är jag gift och har tre underbara barn. Det är jag som står bakom design, produktion och kundkontakt hos Milker.

  • Senaste inlägg

  • Följ oss på Instagram

   • Kategorier

   Registrera dig - och få de bästa erbjudanden först.

   Vid registrering belönas du 10 goda råd om amning.