Amning på nyårsafton – hur då?

  De flesta av oss känner till scenariot alltför väl: som nyblivna föräldrar (eller som föräldrar i allmänhet) kan en liten sak, som till exempel bara det att komma ut genom dörren, bli en enorm grej som ska övervinnas . Så hur gör du för att förbereda du dig för årets största festkväll med en baby? Och hur hittar du du lugnet och självförtroendet till att kunna amma på denna kväll?

  Amning och nyårsafton betyder inte nödvändigtvis jobbiga motsättningar. Tvärtom. Med den rätta amningsklänningen har du ingenting att oroa dig för. Hemligheten är att hitta en festlig amningsklänning med diskret amningsfunktion- en klänning , som inte bara gör att du ser helt underbar ut, men också gör att du har det bra med dig själv samtidigt som du ammar. Det kommer att ge dig ett lugn och självfortroende till att göra entre på festen med en baby på armen- som ärligt talat- nog kommer till att vara vid ditt bröst det mesta av kvällen.

  Amning har en lugnande effekt på ditt barn, och på en stor fest som nyårsafton, där inte allt är som det brukar, upplever du kanske att din baby är mera gnällig än vanligt. Då finns det inget bättre än att smidig och lätt kunna ha tillgång till att kunna ammma, som omedelbart tröstar och lugnar din baby.

  Lyckligtvis har Milker den perfekta kollektionen av festklänningar, skapad för just så stora tillfällen som nyårsafton, där du gärna vill känna dig snygg samtidigt som du ammar.

  Hitta inspiration nedan:

  Svart amningsklänning med spets och underkjol

  Varje ammande mammas dröm, en amningsklänning i svart med spets. Vad mer kan du önska?

  Köp den här

  Vinröd amningsklänning med spets

  Festlig vinröd amningsklänning med dekorativ spets.

  Köp den här

  Rosa amningsklänning med omlott-snitt

  Mjuk och vacker amningsklänning med omlott som gör det extra lätt att amma diskret när som helst under den stora kvällen!

  Köp den här

  Vinröd amningsklänning med hög krage

  Om du är frusen av dig, välj en klänning med ull i! Färgen gör den superfestlig.

  Köp den här

  Svarta mammaleggings

  Mjuka och flexibla leggings som håller dig varm och ger extra stöd under din festklänning.

  Köp den här

  Vinröd amnings-bh med prickar och liten spets

  Vinröd underbar amnings- BH med prickar.

  Köp den här

  This entry was posted in Amningskläder · Amningsklänningar för fest. Bookmark the permalink.
  Go Back
  • Bakom Milkers blogg

   Hej! Jag heter Adelaide, och det är jag som skriver Milkers blogg. På min blogg hittar du artiklar om amning, barn, familjeliv och mer. Själv är jag gift och har tre underbara barn. Det är jag som står bakom design, produktion och kundkontakt hos Milker.

  • Senaste inlägg

  • Följ oss på Instagram

   • Kategorier

   Registrera dig - och få de bästa erbjudanden först.

   Vid registrering belönas du 10 goda råd om amning.